Limba română, întrebare adresată de sobo34, 8 ani în urmă

vreau o compunere libera despre mama

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aNdReYxD379
0
                                              Mama
     Am o buna prietena, care inca de mic ii spun mama. Intr-o dimineata, stand in casa la caldura, ma gandesc cat de mult timp am petrecut cu mama mea, pana acum.
      Am inceput sa ma gandesc despre Ziua Mamei si a femeii, care este cam acelasi lucru. Ma gandesc cu taa ce sa ii daruim maine de 8 Martie. Ne-am gandit sa ii luam o floare, ca de obicei, dar am vrut ca de data asta sa fie cu ica ceva, sa fie mai special. Sa ii dam si o cutie de bomboane de ciocolata, si cu un suc. Nu am mai facut acest lucru niciodata pana acum. Atunci nu am mai stat pe ganduri, si am pornit cu masina, impreuna cu tata, si am mers la o florarie, si la un magazin ca sa ii luam acele lucruri pe care ni le-am propus. Ajungand acasa, ne gandim sa le ascundem, fara ca mama sa stie ce i-am luat, sa fie intr-un fel o surpriza. Este 8 Martie. Ne pregatim lucrurile pe care le-am luat pentru mama. Si o alta "surpriza" este ca e la serviciu. Cand se intoarce de la serviciu sa ii dam florile cu cutia de bomboane si sucul. S-a intors de la locul ei de munca. Ii dam lucrurile pe care i le-am cumparat. Se bucura foarte mult de surpriza pe care i-am facut-o, pupandu-ne pe frunte.
       Aceasta a fost cea mai frumoasa zi din viata mea, si sper sa fie si alta mai frumoasa.

aNdReYxD379: M-am gandit cu tata*
aNdReYxD379: Faill
aNdReYxD379: Ma gandesc cu tata*
aNdReYxD379: mai am greseli sry
aNdReYxD379: sa fie cu inca*
aNdReYxD379: Fara propozitiile "S-a intors de la locul ei de munca." si "Ii dam lucrurile pe care i le-am cumparat"!!! Ca m-am repetat si de asta
Alte întrebări interesante