Limba română, întrebare adresată de mihaelagheorghe1, 9 ani în urmă

vreau o descriere de 15 randuri varog dau coroana si 99 de puncte imi trebuie repede va rog grabitiva

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Mama este lucrul cel mai sfant pe care il am pe pamant.Ea mi-a dat viata,m-a
invatat primii pasi ,m-a invatat sa vorbesc ,si tot ea mi-a calauzit pasii spre un drum presarat cu reusite.
Este o femeie blanda ,nu prea inalta .Parul negru ca abanosul i se revarsa in cascade pe umerii mici ,ochii albastri ca marea ii lumineaza chipul senin ,gura cu buze rosii ca macul rosteste doar vorbe frumoase.
Este o femeie eleganta ,iar mersul de caprioara ii da un aer divin.Mama este un om respectat si iubit de toata lumea.Ea nu se vaita niciodata ,este puternica si imi da si mie o energie si o dorinta de viata extraordinara.





mihaelagheorghe1: scuz eu am
mihaelagheorghe1: scuz aveam nevoie de 15 randuri nu de cat ai facuto tu
Răspuns de crinairin
0
                                                     Iarna

Din inaltimile abia vazute de noi,purtati de vant si biciuiti de ger,fugii de nea coboara in dansul lor ingeresc acoperind pamantul cu mantia lor cea alba.
Natura e alba,semn ca iarna a venit cu a ei zana intr-o caleasca argintie si s-a intins peste dealuri,vai,podisuri si munti..
Copacii tremura sub zapada cea rece s pufoasa,pasarile zgribulite se ascund sub streasinile caselor,padurea doarme intr-un somn adanc,linistitor.Doar corbul zboara in inalt,sfidand gerul napraznic.Si blanda caprioara scormone sub omat,cautand un firicel de iarba.
Viata parca s-a oprit in loc intr-un somn odihnitor si focularde incet in soba emanand lumina si caldura.
Raul ce pare ingetat isi urmeaza cursul incet la vale,lin si limpede ca cristalul.
Tacerea domneste in albul iernii reci,patrunzatoare si nemiloasa si totusi copiii se bucura.Pe deal rasuna glasurile lor zglobii,in jocul bobului si al saniutei.Sarbatorile iernii incanta inimile oamenilor si ei simt acum ca timpul lor e dedicat meditatiei si odihnei.
Iarna!Frumoasa iarna!Bine ai venit cu albul tau naucitor si stelele sclipind in ger,cu umerii prea incarcati de o mantie pufoasa,prea rece,dar curata.
Alte întrebări interesante