Vreau rezultatul sau cum se rezolva
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Dupa definitie, ∛a = asa numar, care ridicat la puterea a treia sa dea rezultat, a., adica ∛a =b, astfel ca b³=a.
∛(-8)=-2, deoarece (-2)³=(-2)·(-2)·(-2)=-8, am obtinut expresia de sub radical, deci am calculat corect...
Utilizator anonim:
Da, într-adevăr! Bravo, boiustef!
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă