Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Vreau să construiesc compunerii!


Rodi11: Ce e asta? Construiește. ☺
Rodi11: cauți la întrebări si găsesti multe
Ggggoooo: Despre ce să fie compunerile
Ggggoooo: ??????
Rodi11: ea vrea sa faca compuneri
Ggggoooo: Ce fel de compunere,despre ce?
Ggggoooo: O imaginare?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ggggoooo
0
Odată am văzut niște flori,iar deodată din acele flori eşti primăvară, şi mi-a spus să mă plimb cu ea braț la braț ,iar eu am acceptat .Ea mi-a povestit lucruri uimitoare.A fost uimitor !
Răspuns de Rodi11
0
O plimbare la brat cu primăvara

Zăpada se topea sub razele calde ale soarelui primavaratec , iar eu am iesit afară zicandu-mi in gand ca vreau sa ma plimb cu primăvara ceea ce inseamna sa asist la toate schimbările pe care ea le aduce naturii. Asa ca eram pe camp deja si admiram priveliștea. Copacii aveau muguri cu miile pe crengile golite de vântul toamnei si înghețate de gerul iernii. Parca stăteam de vorba cu primăvara cand ma uitam a mugurii aceia micuți care se chinuiau sa scoată la iveală milioane de floricele nedesfacute încă.
Mai merg si prin iarba rară se iveau toporasii mov care colorau câmpul livezi, caci eram in livadă. Am hotărât sa merg la brat cu primăvara si in pădure, ca sa vad si acolo ce schimbări a mai facut ?
Toți copacii erau inmuguriti , de sub covorul de frunze uscate ieseau mii de clopoței albi ai ghioceilor, am adunat si eu câțiva sa duc acasa ca sa imi umplu camera de mirosul primăverii. Erau si lacramioare si toporasi prin pădure , iar trilurile pasarelelor se auzeau parca asurzitor, asa ca am iesit , iar la iesire o familie de caprioare făceau salturi vesele urmandu-si cursul lor.
In plimbarea la brat cu primăvara am descoperit ca toata natura si-a revenit la viață si ca animalele si gâzele se bucurau si ele enorm de venirea primăverii.
Si eu ma bucur si chiar acum citesc o carte langa geamul camerei mele unde mi-am pus ghiocei ,viorelele si lacramioarele care miros atat de frumos si de puternic a primăvară.

Rodi11: Cu placere. Poți reciti ca am editat cuvintele care mi le-a schimbat telefonul.
Alte întrebări interesante