Geografie, întrebare adresată de Innadraguta, 9 ani în urmă

Vreau si eu 10 obiective turistice din Elvetia . Pun la bataie 15 puncte . Si coronita :*

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Luyluiiza69
0

Chateau de ChillonConstruit in sec. al XI-lea, pe malul Lacului GenevaChateau de Chillon este unul dintre cele mai bine conservate castele medievale ale Europei. Un tur al castelului iti va oferi o imagine superba asupra timpurilor medievale si asupra vietii la castel. Mai mult decat atat, fiind localizat intr-un spatiu ideal, castelul iti va oferi panorame de execeptie asupra gradinilor, asupra lacului si asupra muntilor.
Cascadele Rinului
La granita cu Germania, turistii au ocazia sa vada un spectacol uimitor al naturii creat de Raul Rin. Aici, acesta formeaza o cascada superbauna dintre cele mai mari din Europa. Un volum mare de apa se scurge pe cascada, formand un tablou vizual si auditiv impresionant pentru orice turist. Plimbari cu barca sunt disponibile pana la stanca din mijlocul raului, care de asemenea poate fi escaladata de doritori.

MatterhornMatterhorn este cel mai faimos varf al Alpilor elvetieni si unul pe care multi turisti aleg sa-l viziteze. Una dintre cele mai exclusiviste, dar si mai frumoase, metode prin care se poate admira acest loc este cu ajutorul unei plimbari cu elicopterul. Este de asemenea unul dintre cei mai fotografiati munti din lume si o statiune de ski de lux.
Muzeul de Transporturi ElvetianMuzeul de Transporturi Elvetian se afla in orasul Lucerne si este un loc pe care trebuie sa-l vizitezi. Colectia este compusa din avioane, automobile, locomotive si ambarcatiuni, de toate dimensiunile si din diverse timpuri. In plus, muzeul gazduieste si un planetariu, astfel incat excursia ta aici sa fie completa si in care sa poti sa descoperi cat mai multe lucruri noi.
Lacul LuganoDaca alegi sa vizitezi Elvetia in timpul sezoanelor mai calde sau preferi pur si simplu un loc mai calduros, Lacul Lugano este zona ideala pentru tine. Aici, climatul este foarte apropiat de cel mediteranean, iar peisajul este foarte colorat si plin de flori parfumate. Astfel, te vei putea bucura de o altfel de vacanta elvetiana.
Muzeul de Istorie BernMuzeul de Istorie Bern este perfect pentru cei pasionati de istorie. Localizat intr-o cladire interesanta, tip castel, muzeul impresioneaza inca de dinainte de a patrunde in interiorul lui. Expozitiile din interior asigura accesul la artefacte din mai multe perioade istorice, incepand cu Epoca de Piatra si pana in epocile mai moderne.
Palatul Rumine. 
Galeria de Design din St Moritz
Banca Gottardo din Lugano
:)

Innadraguta: si zicetimi simplu : locul x , locul x , locul x , locul x
Innadraguta: zi macar unul
Alte întrebări interesante