Limba română, întrebare adresată de kata17, 9 ani în urmă

Vreau si eu 2 compuneri scurte cu titlul oarecare Multumuesc!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de edenisa
8
Un prieten devotat

Nu imi pot imagina o lume fara prieteni, o lume singuratica in care tot ce as putea face ar fi sa stau in fata laptopului urmaring seriale. Nu poti gasi prietenul perfect, dar ii poti da o definitie personala.
 Imi place sa cred ca legatura dintre mine si Anne va ramane mereu stransa. Ne intelegem super bine si avem o groaza de lucruri in comun. Eu vad prietenul  ca fiind persoana in care sa ai incredere, careia ii destainui fara rusine orice secret personal si persoana care sa iti raspunda la 3 dimineata daca ai o problema sau nevoie de sprijin moral. Anne indeplineste aceste functii si tin mult la ea, amandoua invatam cum sa luam decizii si sa ne croim un viitor stralucit.
Acest sentiment unic, de prietenie, ar trebui incercat de tot cei care nu au facut inca asta fiindca ar putea rata cea mai mare ocazie de a trece cu alti pasi prin viata.


Cartea

Imi place sa cred ca nu ma voi lasa de citit pe parcusul anilor, mi-ar parea rau sa scap din maini lucrur ce mi-a dat puterea de a vedea realitatea.  Ador sa ma cufund in lectura si sa realizez ca am langa mine un prieten desavarsit.
Cartea este in viata mea un element central al creari unei mentalitati agere. Uneori pentru mine este mai mult decat un profesor, practic ma insoteste peste tot si am liber la orice informatie indiferent de ora.
Daca ar fi sa citez dupa M. Sadoveanu ,,Cartea ne face sa traim inafara de minciuna, nedreptate si prejudecati.,,, din argumente mi-am dat seama ca ne este atrasa atentia asupra calitatii cartii si puterea de a transpune fantasticul in ea.

*titlurile sunt cam seci si directe, le poti schimba daca vrei*
Alte întrebări interesante