Limba română, întrebare adresată de andreeiana, 9 ani în urmă

Vreau si eu o compunere cu ce titlu vreti voi.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ogabi67
0
La Biblioteca

     Am terminat clasa I. Doamna invatatoare ne-a dat dat teme de vacanta:exercitii si probleme de matematica si o lista lunga de lecturi pe care trebuia sa le citim.
     Ce-i drept aveam eu acasa cateva carti, dar nu prea multe. Parintii trebuia sa-mi cumpere cartile pe care nu le aveam. Dar ei cum nu prea aveau bani, s-au gandit sa ma duca la biblioteca din oras.
     Dimineata am plecat impreuna cu parintii mei la biblioteca.Biblioteca era intr-o cladire foarte mare. Am urcat 47 de scari pana la sala bibliotecii pt. copiii. In aceasta sala era o bibliotecara mai in varsta , dar f. draguta , amabila si foarte culta.In aceasta sala erau f. multe carti! Niciodata nu am vazut atatea carti!
    Doamna bibliotecara m-a invatat cum sa caut o carte din atatea rafturi si printre  asa multe carti. Este ceva fantastic!
    Le-am spus parintilor dupa ce-am ajuns acasa, ca mi-as dori sa am si eu acasa o biblioteca mica unde sa-mi pun cartile in rafturi.Mi-au promis ca daca imi place asa de mult sa citesc, candva mi se va indeplini dorinta.




Alte întrebări interesante