Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Vreau si eu o compunere cu ce titlu vreti voi , in care sa folositi mai multe pronume personale de politete, si niste expresii frm (daca puteti)
(fiti creativi) 
P.S.:-) va rog, nu luati de pe net!
Multumesc muult!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de silviusilvicu
1
                                        Copacelul Misterios


    Era o zi frumoasa de primavara.Soarele stralucea puternic,iar o raza calda a pantruns in camera mea,trezindu-ma intr-un mod placit.M-am ridicat din pat am mers la fereaza si am tras dreaperiile,sa pot admira dimineata,in toata splendoarea ei..
      In timp ce ma lasam mangaiat de razele soarelui,am deschis fereasta pentru a ma putea bucura si de cantecul pasarelelor.Acestea erau asezate rasfirat pe crengile copacului din fata camere mele.Mireasma florilor acestui copacel a patruns si in camera,iar frumusetea lui ma determina sa-l privesc necontenit.
     Privindu-l,realizam ca,desi este un simplu copac,parea exterm de fericit cand era inflorit,si-mi aminteam cat de trist parea,cand era gol.Aveam impresia ca si el poate avea sentimente ca si noi,oameni.
     Dupa ce l-am adminirat indeajuns si m-am straduit sa-i delusesc misterul,mi-am facut curaj sa incep ziua cu buna dizpozitie si bucurie.Asa ca din acea zi,am hotarat ca diminetile mele de primavara sa inceapa la fel .

PS: Daca vrei mai adauga tu cateva Pronume !!! Bafta !!!
PS2: M-am straduit sper sa-ti placa !!! 
Alte întrebări interesante