Limba română, întrebare adresată de GabyGabryelaonr, 9 ani în urmă

Vreau si eu o compunere cu titlul Ana prietena mea

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deeeyutica
5
Ana este cea mai buna prietena .De mici suntem tot împreună , ne întelegeam de minune îmi este ca o sora . Noi suntem de nedespărțit , de fiecare data venim de la scoala împreună .Uneori mâncăm împreună .
Prietenia dintre noi ea te una foarte strânsă îmi doresc ca sa rămână asa . Anei ii poti spune tot ce ai pe suflet . Amândouă avem multe lucruri în comun si ne intelegem de minune Prietena ca Ana nu a si mai găsit . Na -si putea sa uit bunatatea ei si privirea care te pătrunde cu căldură


Sper sa fie bine !!!

GabyGabryelaonr: Foarte frumoasa
Răspuns de Zuzu141
1
Ana este ce mai buna ptietena.Eu cu ea toata ziua ma duc afra si la cumparaturi.Cand ma duc cu ea la cumparaturi ea isi cumpara o gramada de haine.Ana merge sa le arate prietenilor ei ce haine si-a luat casa se dea mare ca are cele mai faine haine din cartierul ei.Apoi le-a aratat hainele prietenilor ei si le-au fost foarte ciuda ca are haine foarte faine.A intrebato de unde le-a cumparat,si ea a zis de la magazin le-am cumparat.Apoi a terminat cu prieteni ei si sa dus acasa sa se puna in pat sa doarma.
Alte întrebări interesante