Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

VREAU SI EU O COMPUNERE CU TITLUL : BISERICA,LACAS SFANT !!! N U VREAU SA FIE LUATA DE PE NET !!! DACA E FACUTA DIN SUFLET,OFER CORONITA !!!
AJUTATI-MA REPEDEEE VA ROGG !!  ( Asta o am la religie,dar religia nu este printre materii )


Utilizator anonim: este vreunul dintre voi din Oradea
gfdg: Stiu doar ca acuma nu mai am chef sa raspund!!!!!
Utilizator anonim: de dimineata....
Utilizator anonim: este vreunul dintre voi din Oradea ???????????
gfdg: De dimineata da sau dupamiaza!
Utilizator anonim: ok...
Utilizator anonim: este vreunul dintre voi din Oradea ???????????
gfdg: Eu nu sunt!
Utilizator anonim: Fac eu compunerea aia si nu nu sunt din Oradea
Utilizator anonim: ceilalti ca se mai uita si altii....

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alexutza9
97
Biserica,lacas sfant
Biserica este lacasul sfant unde toti,cu mic cu mare simtim nevoia sa intram si sa ne rugam pentru iertarea pacatelor.Acolo ,este locul cel mai linistit unde te regasesti pe tine si mai ales pe Doamne Doamne.Cand esti in acest loc ,lipsit de griji si necazuri,doar pentru cateva clipe poti gandi orice ,te poti ruga si iti poti asculta sufletul.Duminica la slujbe,toata lumea este prezenta,de la cel mai mic la cel mai mare pentru a savura sfanta sluja si a se mirui.Altii,rar intra in acest loc,deoarece il considera nefolositor,necrezand in Domunul Sfant.Fiecare dintre noi avem cate o religie,si ne mandrim cu asta.Ne mandrim ca avem unde sa tragem cand sufletul este greu si incarcat,cand nimeni nu ne intelege ,nu ne asculta.Dorim unii dintre noi,uneori sa fim singuri ,doar noi si lucrurile sfinte ale bisericii pentru a ne destainui.Biserica este o adevarata comoara pentru lumea aceasta in care putem lua legatura directa cu Domul Sfant!

Alexutza9: ok
Alexutza9: felicitari si bafta in continuare
Utilizator anonim: ms....
Utilizator anonim: si ms pentru ajutor,cu siguranta o voi folosii in compunere,caci e frumoasa,insa mai imi trebuie,caci trebe sa fie de 5 pag
gfdg: Eu am douazeci si unu de 10, cinci de 9, trei de 7, un 8, un 6. Oricul alea de notele 6 si de 7 sunt de la engleza si un 7 este de la romana.
Alexutza9: combina si tu cu ce a scris fata de mai jos
gfdg: Auziti dar cred ca suntem singurii utilizatori activi daca nu o mai fi tre sau patru!
Utilizator anonim: adevarat
Utilizator anonim: adevarat..
Utilizator anonim: mai sunteti
Răspuns de Utilizator anonim
18
Biserica lacas sfânt niste cuvinte care sunt cu adevărat sfinte ce nu le gasesti oriunde niste cuvinte care îți exprima starea sufleteasca un lăcaș sfânt este ca si casa lui Dzeu acolo unde te poți ruga in liniște unde poți sa spui tot ce ai pe suflet părintelui unde te simți altfel când intri in Biserica si începi sa te rogi toate grijile dispar te simți minunat binecuvântat Când știi ca poți sa spui cuiva ce ai pe suflet si nu te trădează este minunat si nu ai mai vrea sa pleci ai vrea sa stai aa te rogi sa te simți altfel multe persoane vin la biserica doar cand au probleme dar nu este bine trebuie sa vii si când ai si când nu ai pentrucă numai așa o sa aibă Dzeu încredere in păcătoși ca noi ce in loc sa meargă la biserica sau sa se roage acasă ei merg la magazin la bar ceea ce nu este corect mai presus de toate punel pe Dzeu si după aia barul eu consider ca biserica nu numai ca este un lăcaș sfânt ci si casa lui Dzeu
Alte întrebări interesante