Limba română, întrebare adresată de larivaly, 9 ani în urmă

Vreau si eu o compunere cu titlul" copilaria un muzeu virtual"


meyoung: vezi ca am scris eu o compunere cu titlul asta acum doua are parca aici pentru Alexr30

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de meyoung
2
''Vis frumos''
Nimic nu poate fi mai frumos decat sa rememorezi intamplari hazli din copilarie si sa le povestesti alaturi de prietenii cu care ai crescut sau cu altii noi, care la randul lor au si ei de ce se amuza. 
Intr-o zi mi-a venit ideea sa construiesc un spatiu virtual, un fel de banca a copilariei, unde lumea sa ''depuna'' amintiri care mai de care mai hazli sau mai incitante. Aici lucrurile ar trebui gestionate de psihoterapeuti care cu priceperea si cunostintele lor sa te faca sa te cufunzi in lumi uitate. Pe un fond de sunete de clopotei sau zornaitoare pentru bebelusi, ca adult ar trebui sa retraiesti magia anilor de gradinita, cand totul ti se parea mare, fabulos si imaculat. Prin intermediul unor ochelari speciali, aici ar trebui sa ai posibilitatea sa-ti revezi jucariile preferate, jocurile care te-au incantat si cu ajutorul unor monezi virtuale sa poti cumpara cateva minute sau ore din copilaria ta. Cu cat depui mai multe amintiri frumoase in aceasta banca virtuala, cu atat ar trebui sa ai mai mult acces si la alte copilarii depuse aici, sa experimentezi si ce au simtit altii. 
Sigur va fi un loc unde va trebui sa astepti ceva pana sa ai acces, milioane de oameni vor fi aici zi si noapte traversand tunelul amintirilor.



este scrisa de mine tot aici pe site-ul asta pt altcineva

Alte întrebări interesante