Limba română, întrebare adresată de Alexiaaaaaa, 9 ani în urmă

Vreau si eu o compunere cu titlul ”Mama” dupa acest plan de idei:
De ce este mama finta cea mai draga?
Care este infatisarea ei?
Care sunt insusirile morale?
Ce intamplari deosebite nu le poti uita?
Vreu niste idei dupa care sa ma pot lua ... :)))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Helenn
21
Povestea vietii mele incepe in orasul Bucuresti. Aici am vazut lumina soarelui. Nu voi uita niciodata glasul duios al mamei mele, ca o usoara adiere de vant sau ca incantatorul ciripit de pasarele.
Mama mi-a leganat visurile din frageda copilarie, a stat la capul meu nopti dupa nopti, neglijand primele riduri aparute la ochi si surazand la fiecare gangurit al meu. Alaturi de mama, copilaria creste spre viata, ca zborul unei ciocarlii spre soare. Mama m-a ferit de orice rau, binecuvantandu-ma cu dragostea ei nemarginita. Langa ea ma simt protejata, duiosia ei, grija ei pentru mine se contopesc cu propria ei viata. Cum pot sa-i spun totul, sa-i spun ceea ce sunt si ceea ce este? Ar trebui toate intelesurile acestei lumi, care este totul, in care ea m-a adus cu dragostea si suferinta ei.
Din tot ceea ce ma inconjoara, dinlauntrul fiintei mele, se inalta un suvoi cald de multumire si recunostinta imensa pentru mama mea.
Răspuns de mata2004
12
Mama este fiinta cea mai draga.Ea ne a dat viața,fericire si tot ce avem în sufletul nostru de copil. Chipul ei blând,fin este ca o stea.Este intelegatoare plina de iubirea noastra.Orice copil nu poate uita amintirile din sufletul lui. Noi îi datorăm iertare,iubire,respect si tot ce avem in sufletul nostru.Ea ne a dat vviața asa ca trebuie s o respectăm si sa fim alaturi de ea ,la greu si la bine.Ea este viața noastra,ea ne a î nvață totul. Sper ca te am ajutat!!!!
Alte întrebări interesante