Limba română, întrebare adresată de calinroberta, 9 ani în urmă

Vreau si eu o compunere cu titlul o intamplare intr-o tabara medievala care sa aiba si o actiune interesanta

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
26
Doar sunetul sabiilor si suieratul sagetilor se auzea. Armurile straluceau si fiecare isi astepta randul la antrenamentul pentru turnir. Sunt singurul taran sarac de aici. Nimeni nu trebuie sa vada asta. Daca as invinge atunic as putea arata tuturor ca si noi, cei saraci suntem buni. Turnirul sta sa inceapa. Fiecare isi dadea un ultim luciu armurii. Nu ca asta ar conta.
Avem lupte pe cai initial, si stiu ca aici voi invinge. Calul meu este de 10 ori mai bun decat orice alt cal pur sange de aici. Imi aud inima cum bate. Nu vreau sa pierd de la prima proba, stiu ca pot mai mult. (trebuie sa plec, scriu continuarea mai tarziu)

Răspuns de pesnic
11
odata de mult eram la tabara spicusor o tabara medievala eu cu prietena mea am plecat la un izvor dintre acele locuri misterioase acolo am vazut ceva ciudat apa era cristalina rece ca gheata dar era aolbastra prietena mea a propus sa o gustam eu nu iam permis atunci prietena mea din invidie fata de mine ma impins in fintina cit pe ce sa cad in ea eu am mustrato dar ea a inceput a spune cuvinte urite am plecat inapoi la tabara si pina in ziua de azi nu ne mai impacam.
sper cam fost de ajutor.
Alte întrebări interesante