Limba română, întrebare adresată de AndrewMoise, 9 ani în urmă

vreau si eu o compunere de maxim 10 randuri in care sa va exprimati opinia fata de purtarea elevilor in scoala.... Multumesc...

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cureaale
2
Cosider ca nu toti elevii  se comporta cum ar trebui .Acestai ar trebui sa isi revizuiasca purtarea macar in timpul orelor de curs.
In primul rand  cadrele didactice ar trebui sa fie mult mai respectate ,deoarece au o pregatire profesioanala,elevii de cele mai multe ori  nu mai respectand acest lucru si vorbindu-le chiar urat profesorilor.
In al doilea rand  ar trebui sa existe mai multa unitate intre copii sa se inteleaga mai bine,sa nu mai existe atatea batai si certuri.
In concluzie marea majoritate a elevilor,in special cei mai mari nu au un comportament tocmai potrivit intr- o institutie de invatamant.
Răspuns de leumitica
1
In cele mai multe scoli,copii au o purtare necorespunzatoare varstei sale .Cu trecerea timpului fiecare copil se schimba si mai ales in purtare ,acest fapt se datoreaza in urma educatiei sau chiar auzite din propriile case de la parinti sau frati. In scoli purtarea este pe primul loc ,dar pe copii in aceste zile nu le mai pasa chiar deloc ,prin purtarea acestora ajung niste oameni rai si lipsiti de orice ajutor.Profesorii vrand sa ii invete nu reusesc in unele cazuri si se iau masuri mari impotriva lor ,cum ar fi: scaderea notei la purtare ,repetent si chiar exmatriculat din scoala acestuia. Purtarea lor este tot mai rea si mai brutala in sens violent si verbal.Ei nu inteleg inca asta si nici nu o sa-si de-a seama prea curand,in multe cazuri elevii au inceput sa se schimbe doar in mod fortat si rau. Fiecare purtare costa foarte mult ,deci purtarea lor poate sa fie si una buna ,dar si una rea si dimpotriva poate ajunge la cazuri foarte mari si mii de probleme care nu o sa se sfarseasca prea curand...
Alte întrebări interesante