Evaluare Națională: Lb. Română , întrebare adresată de florimaria17995, 8 ani în urmă

vreau si eu o compunere despre ce l mai bun prieten sa ffie un pic mai lunga, ofer 65 puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de davidutzzzzz1601
0

Salut!

Ales un tip de compunere comic.

Prietenul meu cel mai bun

Prietenul meu cel mai bun este Mihai. Un baiat de-o varsta cu mine , care imi este coleg si pe care il cunosc de cand eram mic.

Mihai este brunet, are ochii verzi cu gene foarte scurte, pistrui si o dantura alba aproape ca Zapada. E mult mai inalt decat mine si aproape da cu capul de tavan cand sta perfect drept. Nu e prea slab , are maini si degetele lungi si subțiri. Zambeste mereu si e trist atat de rar, ca atunci ca e mahnit, trebuie sa aibe un motiv foarte bun.

Prietenul meu are o inima foarte mare ,si si-ar vinde si pielea de pe el ca sa ii ajute pe altii.E destept si e omul in care poti avea oricand incredere , pentru ca nu minte si cand promite ceva , se tine de cuvant.Dar , ca orice om , are si defecte: e impoedicat si mereu il vezi julit si invinetit , de cate ori cade , iar in plus , e rusinos si uneori se cam balbie de la emotii.

Mihai mi-a fost mereu alaturi si niciodata de cand il cunosc , nu mi-a gresit si nu mi-a tradat.El e persoana la care mereu apelez cand am probleme si pe care tot timpul incerc sa il iau ca pe exemplu in viata.

Nu ezita sa mai corectezi semnele de punctuație în caz de am scris greșit. :)

Sper ca te-am ajutat!

Coroana? :)

Alte întrebări interesante