Limba română, întrebare adresată de danisiandra, 9 ani în urmă

Vreau si eu o compunere despre mama cu expresi frumoase .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de PutereDinu
3
                             Mama, o iubire eterna
    Cand m-am nascut,desi plangeam,tu...deja ma iubeai. Stii ca pe tine te-am vazut prima oara si de atunci, te iubesc intruna.
    Toate realizarile mele ti le inchin doar tie, mama! Tu, care nu obosesti nicicand si nu ceri niciodata plata pentru tot ceea ce faci. Tot ce-i mai adanc, mai curat si mai frumos doar tie iti datorez. Mi-ai dat puterea sa trec peste toate neplacerile cu speranta ca maine va fi o zi mai buna. M-ai invatat sa fiu eu cel care ofera sprijin tuturor. Cata iubire poate inima ta sa tina! Niciun munte nu e mai inalt decat sufletul tau si nicio mare nu e mai adanca decat bunatatea ta!
    Cine te ocroteste zi de zi, la fiecare pas si se sacrifica doar pentru a-ti fi un pic mai bine? Cine este scutul tau impotriva unei lumi intregi? Cine sta pururi treaza pentru a-ti veghea visele zu zane si Feti-Frumosi? Desigur, mama!
    Copii din toate colturile lumii, haideti sa-i facem mamei cununa din flori de cais, sa-i daruim transparenta izvoarelor, cerul primaverii si cel mai curat"TE IUBESC"!

danisiandra: Multumesc mult !
Răspuns de mihamihaela1995
3
Mama.
Mama e cea mai scumpa fiinta din lume. Ea s-a chinuit sa stea cu tine in pantecele ei noua luni. Nu i-a fost greu intr-un fel pentru ca ea te iubeste si tu vei ramane mereu copil in ochii ei oricat de mult ai creste! 
Mamele nu mereu isi pot tine copii aproape de ea deoarece intervin unele probleme in familie si este nevoita sa renunte la tine.
Mama e ca o floare. Cand vede ca copilul ei sufera,sufera si ea impreuna cu el.
Dragostea de mama trebuie pretuita. O mama care iti dovedeste ca te iubeste,merita tot ce e mai scump pe lume.
Mama,te trezeste de dimineata sa mergi la scoala,iti pregateste mancarea calda,iti ofera toata dragostea ei si toata admiratia ei pentru tine!
In concluzie eu cred,daca ai o mama care este alaturi de tine in fiecare zi si iti da sfaturi,oricat de exagerate ar fi ele,merita sa le respecti deoarece nu multa lume are o mama care sa'i ofere multe binecuvantari,sfaturi,sa'i poarte de grija si multe altele. 

danisiandra: Mersii mult ! Foare frumoasă compunerea :*
Alte întrebări interesante