Limba română, întrebare adresată de Adriana1116382, 9 ani în urmă

vreau și eu o compunere despre natura cu orice titlu de cam 10 rânduri .Va rog este urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Tina987
1
Natura este cea mai superba.Fara ea nu o sa putem trai.
Natura ne inconjoara si ne ajuta sa existam , este ca o mama care are grija ca noi sa avem necesarul de oxigen. 

Natura ne ofera multe minunatii precum anotimpurile cu ciclul lor de crestere, de la primavara cand se "nasc " pana la iarna cand intra intr-un "somn" geratic . 

Sunt peisaje ascunse pe care mama natura vrea sa le protejate si sa nu ajunga distruse de unii dintre noi care nu apreciem ceea ce ne inconjoara si aruncam tot felul de deseuri pe ele in loc sa le punem unde trebuie. 

Dar nu numai noi ne bucuram de natura cat si animalele in functie de sezonul lor , de la toate vietuitoarele iubitoare de caldura in perioada primaverii si verii cand pe plaje intalnim adierea vantului si racoarea valurilor , pana la la toamna si iarna cand cei ce au hibernat isi fac aparitia. 
Iarna iubim racoarea muntilor si zapada rece care ne umple sufletul de bucurie iar vara adoram caldura soarelui si sa ne scaldam in valurile marii. 

Natura este ceea ce ne ofera fluturasi , culori vii si bucurii dar ne ofera si pace precum padurile cand vrem sa fim singuri cu gandurile noastre .


Natura este ca un Dumnezeu care ne imbratiseaza cu caldura si racoare cu culori calde si culori veci si cu mii de sentimente.

Tina987: nu e prea mare
Adriana1116382: Un pic dar copiez mai puțin
Adriana1116382: Dar ms oricum ca mai ajutat
Tina987: bn
Alte întrebări interesante