Limba română, întrebare adresată de robertflorentin, 9 ani în urmă

Vreau si eu o compunere despre rolul politiei in asigurarea ordini si linisti publice.Va rog mult,sa fie cam de o juma de pagina A4.Ms

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de georgebadea
3
  Cred ca fiecare persoana are drepturile si atributiikle sale , iar fiecare persoana ar trebui sa fie aparata , din cauza multor probleme . Taoata lumea are nevoie de linistea sa pentru a se odihni , pentru a se reincarca , dar de multe ori nu se respecta acest lucru . De multe ori , niste persoane incapabile de a se mai putea apara cad victima unor persoana haine .
Aceste lucruri se pot combate cu ajutorul diferitelor modalitati . 
 Rolul politiei este unul foarte important , si deasemenea ea are rolul de a inerveni in problemele scandaloase si de a separa probleme care necesita o adevarata putere .
 Oricare proprietar doreste liniste , mai ales daca are o varsta mai inaintata si nu se mai poate descurca , iar capabilitatea sa de a receptiona totul scade , doreste o liniste  mai multa , insotita de odihna . Dar datorita unora acest lucru este incapabil sa se intample . Linistea publica de obicei este perturbata de multi , din aceasta cauza unele institutii se ocupa cu linistea publica .
 Cat despre ordinea publica , in majoritatea zilelor exista scandaluri , probleme , necazuri , care perturba ordinea si le ofera oamenilor o stare de frica asupra actiunilor celorlalti . 
 In concluzie pot afirma ca fiecare institutie are rolul ei , si fiecare are atributiile ei , deasemenea sunt foarte importante in viata de-zi-cu-zi .

acret2001: Cred ca fiecare persoana are drepturile si atributiikle sale , iar fiecare persoana ar trebui sa fie aparata , din cauza multor probleme . Taoata lumea are nevoie de linistea sa pentru a se odihni , pentru a se reincarca , dar de multe ori nu se respecta acest lucru . De multe ori , niste persoane incapabile de a se mai putea apara cad victima unor persoana haine .
Aceste lucruri se pot combate cu ajutorul diferitelor modalitati
Alte întrebări interesante