Limba română, întrebare adresată de stefy133, 9 ani în urmă

vreau si eu o compunere despre un apus de soare la malul marii ...dau coronita

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Candansiu
3
DUPA O ZI GREA
Dupa aceasta zi grea ne-am dus pe malul marii sa vedem apusul soarelui .
Imediat ce a inceput soarele sa apuna cerul a prins o multime de culor vesele si stralucitoare :norii care in timpul zilei erau alb imaculat si ne purtau umbra au inceput sa dispara cu soarele si sa prinda o culoare portocalie ca a bostanului copt vara ,cerul din  albastrul cel frumos pe care ilavea a devenit portocalui-galbui si se untuneca tot mai tare .
In apa limpede ce fuse-se pana acum se asterne umbra soarelui  portocaliu si incepe sa bata  vantul zburlindu-ne parul nostru frumos in toate partile,a inceput sinisipul sa se ridice din cauza vantului se sa se aseze peste tot ,chiat peste tot ce intalneai era o umbra de nisim moale s fin .
Apa incepuse sa se agite din  ce in ce mai tare s sa formeze valuri ce aduceau la mal alge verzi-caenii si scoici ascutite. 
Nu am mai stat nici noi mai mult ca incepuse sa se faca din ce in ce mai frig , deja nu mai vedeai prea multe in jur decat luna   argintie ce  ce inlocuia soarele pe  timpu noptii 
Răspuns de aly57
2
Intr.o zi de vara eu impreuna cu familia am mers pentru cateva zile la mare.
Dupa cateva ore de rugaminte m.au lasat sa il iau si pe catelusul meu Bobo ,era foarte bucuros ca putea sa vina cu mine .
Drumul a durat cateva ore in care nu stiam ce sa mai fac sa nu ma plictisesc. Ei bine am ajuns nu am mai stat cu parintii sa despachetam ,am plecat direct cu Bobo sa admiram locul, sa facem poze si multe alte lucruri. Dupa cateva ore nu am observat ca s-a intunecat si asa ca nu mai stiam drumul spre hotel ,ne.am panicat amandoi.
Lasand lacrimile din ochi ne.am asezat pe o bancuta admirand apusul , parca uitasem ca nu stiu sa ma intorc la ai mei era atat de superb ,eram atat de fascinata incat nu observasem ca cineva ma atimgea pe umar , era mama , care s-a asezat langa mine pentru a privi frumosul apus
Totul a fost atat de frumos


Alte întrebări interesante