Limba română, întrebare adresată de mariapapusikata, 9 ani în urmă

Vreau si eu o compunere urgent cu orice titlu,dar fara dialog...va rog urgent!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Vmădă
2
Prietenia... Vrei un prieten loial? Iti vei gasi greu unul dar cand il vei gasi iti vei multumi tu tie,uni oameni se dau drept prieteni doar pentru a afla unele lucruri dar asta nu inseamna ca toti oamenii sunt asta,dar daca ti-ai pierdut increderea in oameni,adopta un caine,el iti va fi loial si mereu alaturi,el nu iti poate da sfaturi,dar nu te lasa la greu ca majoritatea oamenilor,nu incerca sa gasesti prietenia intr-o persoana cu chip frumos,cauta prietenia intr-o persoana cu suflet bun...

Vmădă: Sper ca te-am putuat ajuta...
Răspuns de soniaalle
1
O zi de vara

Itr-o zi de vara o printesa.
Pe cand pasarelele ciripeau,soarele zambea,iar cerul era albastru ca oglinda,traia o printesa pe nume Maya.
Maya nu putea iesi afara,pentru ca bunica ei nu o lasa. Parintii ei murisera in urma unui accident de masina si ea ramasese cu bunica ei.
Era o dimineata racoritoare, Maya isi dorea tare mult sa cunoasca lumea. Intr-o zi pe cand bunica ei era plecata la piata. Luand cheia de la usa,a fugit sa cunoasca lumea.
In afara casei isi facuse prieteni noi si chiar cunoscuse un baiat, Jack. Bunica ei nu mai stia nimic de ea,dar nici nu hotarase sa o caute. Printesa Maya,indragostinduse de Jack,a fugit cu el si au trait fericiti pana la adanci batraneti.


soniaalle: Fara prima propozitie scuzee!!!
mariapapusikata: mersic mult!:*:*
Alte întrebări interesante