Limba română, întrebare adresată de georgianasuper1, 9 ani în urmă

Vreau si eu o cum punere cu ce am facut in vacanta.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Pufi00
1
Eu in vacanta am petrecut timp cu familia mea. Am mers la munte,la mare si am vazut foarte multe lucruri noi. La munte,am vazut faimoasul cocos de munte,acolo am stat cateva zile la casa bunicilor mei, a fost superb. La mare a fost foarte frumos, apa calda, mi am facut ba chiar si o prietena noua,Eva. A fost o vacanta de neuitat! 
Sper ca ti a placut! :* pupiceii 
Răspuns de ste
2
Am fost in locurile atat de dragi mie, la "loc de cinste' aflandu-se satul bunicilor mei,
satul copilariei mele. Joaca a devenit un mod de viata in vacanta de vara. Toata padurea din apropiere era a noastra, a copiilor sositi din diverse zone geografice tocmai pentru a avea o vacanta de neuitat. Trezitul de dimineata nu a fost o problema pentru noi din cauza faptului ca .. "temele" noastre zilnice nu erau legate de scoala si de raspunsuri rapide in fata profesorilor, ci de jocuri zgomotoase in aer liber, de rasete , de improvizatii, de bucurie .
Din cand in cand mai deschideam cate o carte, asa, sa nu uitam faptul ca, totusi , suntem elevi.
Vacantele impreuna cu parintii erau fragmentate intre litoral si munte , dar gandul meu a fost intotdeauna la jocul colectiv cu prietenii mei.
Joc si joaca , asa pot caracteriza vacanta cea mare . Nu am intocmit un jurnal, stiu in mod sigur faptul ca, in ciuda aparentei monotonii, vacanta mea a fost nemaipomenita.
Alte întrebări interesante