Limba română, întrebare adresată de stefaniudavid, 8 ani în urmă

Vreau si eu o descriere a mea ca persoana , ma numesc David , am 16 ani, sunt din Valcea , sunt clasa a X-a , am ca hobbie samp-ul , fotbal-ul .... iar in rest vedeti voi ce mai scrieti. Sa fie de minim 25 de cuvinte.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sinus20
2

Răspuns:

Ma numesc David(sau poti sa.ti scrii numele complet ,așa o sa ai și mai multe cuvinte).Eu locuiesc in Vâlcea și studiez la...........,clasa a Xa. Am ca hobby -uri mai multe lucruri, printre care se numără samp.ul și fotbal.ul.Sunt o persoana calma,sociabilă și îmi place sa.mi petrec timpul cu prietenii mei jucând mai multe jocuri printre care și fotbal.Dupa ce termin liceul mi.as dorii să profesez in domeniul medicinei veterinare deoarece imi plac animalele foarte mult și vreau sa le ajut pe cele care au nevoie. (poți să scrii aici un alt domeniu dacă acesta nu ti convine).

Poti sa mai spui daca doresti și ce animale îți plac și ce ti mai dorii sa ai sau ai.

Succes și sper că ti.a fost de folos raspunsul meu!

Răspuns de marcela16
0

Răspuns:

Explicație:

Numele meu este David, am 16 ani și sunt elev în clasa a zecea la un liceu din Vâlcea. Sunt o persoana calmă, amuzantă, destul de sociabilă, săritoare. Ador plimbările prin parcul Zăvoi, dar n-as putea uita de cele mai mari pasiuni ale mele : fotbalul și samp-ul. Prin prisma acestor pasiuni am reușit sa-mi fac mulți prieteni.

Alte întrebări interesante