Limba română, întrebare adresată de piplop10, 9 ani în urmă

vreau si eu o intamplare dintr-o excursie de 10-15 randuri 

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de miha33
1
Azi este Miercuri. Azi este excursia de la muzeul de arte impreuna cu colegii mei. Am vazut o gramada de expozitii frumoase de arta, am facut poze si ne-am distrat foarte bine. Spre mijlocul zilei am fost la un restaurant si ne-am comandat de mancare. Dupa aceea am plecat spre gradina zoologica. Acolo am vazut o gramada de animale, unele dragute, altele fioroase. Cel mai mult ne-am distrat la maimute pentru ca erau cele mai distractive. Am cumparat si suveniruri foarte dragute pentru cei de acasa si pentru prieteni. Eu am cumparat cativa magneti de pus pe frigider. Apoi ne-am indreptat spre casa. Pe drum am adormit, iar cand am ajuns acasa nu mai aveam somn. Le-am povestit parintilor ceea ce am facut azi. A fost o zi minunata.
sper ca te-am ajutat

piplop10: amandoua sunt luate de pe internet
miha33: eu nu am luat nimic de pe net
miha33: pentru ca am mai avut un cont si mi l-au sters cei de la brainly pt ca erau luate de pe net si nu vreau sa se intample iar
Răspuns de DESTEPTULLL
0
Eram in excursie cu clasa . Toti ne indreptam catre Iasi sa vedem casa lui Ion Creanga de acolo . L-a inceput copii erau plictisiti dar o fetita a dat start bucuriei si jocurilor .
  Dupa ce au ajuns la destinatie , doi baieti , George si Alin s-au apucat de cercetare intreband tot felul de chestii despre Ion Creanga . Acolo s-a organizat si un concurs de compuneri castigat de Alina . Dupa concurs Mihnea o privea cu dispret pe Alina si a zis :
   -Eu sunt cel mai bun la facut compuneri . Eu  trebuia sa iau premiul .
    Auzind acestea Alina ca o buna colega i-a dat premiul lui Mihnea . Dupa aceea Mihnea mirat de gestul acesteia a intrebat-o de ce a facit asta . Ea i-a raspuns ca in viata trebuie sa accepti si sa castigi si sa pierzi . Baiatul ramas fara cuvinte tacu pana la intoarcere

piplop10: sunt de pe internet
Alte întrebări interesante