Limba română, întrebare adresată de gutaraul, 8 ani în urmă

Vreau si eu rezumat la cartea din 7 in 7 va rog urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariageorgescup6kdny
13

Răspuns:

Cartea spune povestea lui Willow Chance o fata de 12 ani cu o minte de geniu. Ei ii place natura si sa stabileasca diagnostice medicale. Camd este agiatata se linistetste numarand din 7 in 7.

Nu a fost niciodata buna la legat prietenii asa ca cele ,ai apropiate persoane din viata ei sunt parintii ei adoptivi.

Totul este normal si are o rutina obisnuita. Pana cand, in urma unui test perfect la engleza fata este trimisa la consilier, fiind acuzata de copiat.

Acolo fata cunoaste niste persoane careaveau sa joace un rol major in viata fetei

  1. Dell Duke - consilierul
  2. Mai Nquyen -fata care avea sa ii devina cea mai buna prietena
  3. Quang-ha -fratele lui Mai

    4.Pattie -mama lui Mai si Quang-ha (o mama singura)

    5.Jairo -soferul de taxi care o ducea a consilier

Viata a decurs normal, Willow mergea la consilier si totul parea sa aiba o monotonie si o normalitate ca de obicei. Dar acesta era calmul dinaintea furtunii.

Intr-o zi e intorcea de la o inghetata cu consilierul, Mai si Quang-ha. Ajungand acasa vede in fata casei sale multe masini de politie. Apoi afla ca parintii ei au murit intr-un accident de masina. Nimic nu mai era la fel. Willow s-a schimbat. Nu mai facea nimic din ce facea in mod obisnuit.

Pentru o vreme a locuit cu Pattie, intr-un garaj, apoi cu totii s-au mutat in apartamentul lui Dell Duke. Cand in sfarsit isi revenise, Willow are iarasi parte de un soc. Este nevoita sa se mute intr-un centru de adoptie pentru a putea fii adoptata cat mai curand. Fuge de acolo si se intoarce la adevarata ei familie.

Cu toate astea si toate refuzurile ei, la tribunal urmeaza sa aiba loc un termen judecatoresc ca ea sa fie adoptata.

Din fericire toti cei dragi ei se mobilizeza. Pattie si Jairo o adopta impreuna. De atunci Willow a trait fericita si a devenit cea de alta data, acum avand si o familie cu mama, tata, frate si sora.

Explicație:

Alte întrebări interesante