Limba română, întrebare adresată de sebyydone, 7 ani în urmă

vreau si eu rezumatul cărții Femeia de la fereastra de A.J.Finn​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alex2009georgescu
0

"Femeia din fereastră" de A.J. Finn este un roman suspans psihologic captivant care urmărește povestea lui Anna Fox, o femeie singuratică care trăiește într-un apartament din New York City și suferă de agorafobie. Ea petrece majoritatea timpului său privind prin fereastră, urmărind viața celor din jur, și consumând filme și băuturi alcoolice pentru a-și petrece timpul.

Lucrurile se schimbă însă atunci când noul său vecin, Ethan Russell, se mută în bloc și Anna începe să se implice în viața lui, privind prin fereastră și încercând să descopere mai multe despre el și soția sa. Dar când aceasta dispare, Anna se trezește implicată într-o spirala de evenimente întunecate și periculoase, care pun în pericol atât propria sa viață, cât și integritatea mentală.

Romanul este plin de surprize și întorsături neașteptate, menținând cititorul în tensiune până la final. Personajul principal, Anna Fox, este complex și profund uman, iar autoarea reușește să creeze o atmosferă stranie și înfricoșătoare în același timp.

În concluzie, "Femeia din fereastră" de A.J. Finn este un roman captivant, care oferă o explorare a minții umane și a paranoia și este recomandat pentru toți iubitorii de thrillers psihologici și suspans.


sebyydone: mulțumesc!
alex2009georgescu: cu placere
Alte întrebări interesante