Limba română, întrebare adresată de gugumete, 9 ani în urmă

Vreau si eu traducere din Engleza in Romana la acest text. Multumesc.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MironConstantin12
3
Intr-o sambata seara,Kelvin si tatal lui s-au uitat la ,,Loteria Nationala" la televizor. Cand primele trei numere s-au potrivit cu ale lui,Kelvin era emotionat. El s-a gandit ca va castiga 10 lire. Dar dupa, al patrulea,al cincelea si in sfarsit al saselea numar s-au potrivit cu numerele lui. ,,eu si tatal meu am sarit in sus si am dansat in jur cu entuziasm" a zis Kelvin ,care a castigat toate cele sase numere la nimereala. ,,A fost o seara minunata". Urmatoarea zi,Kelvin a aflat ca a castigat 1.7 milioane de lire. Tatal lui a ras cand Kelvin a trebuit sa imprumute 30 de lire pentru a merge in Londra sa-si incaseze banii! S-a intors inapoi acasa intr-o limuzina de lux.

MironConstantin12: Spre ca te-am ajutat! :)
Răspuns de Utilizator anonim
3
o seara de joi.kelvin si tatal sau se uitau la loteria nationala la TV.Cand primele 3 numere s-au potrivit cu numerele lui,Kelvin a fost incantat.A crezut ca a castigat 10 lire.dAR ATUNCI,AL 4-LEA si al cincilea si al saselea numar s-au potrivit toate cu ale lui.,Tata si eu am sarit si am dansat inprejur cu excitare,`Spune Kelvin,cine a ales cele 6 numere castigatoare aleatoriu.,a fost o seara minunata`
   Urmatoarea zi Kelvin si-a dat seama ca a castigat 1.7 milioane de lire.Tatal sau a ras cand Kelvin a trebuit sa imprumute 30 lire pentru tariful profesorului ca sa ajunga in Londra si sa isi colecteze castigul.El s-a intors acasa in spatele unei limuzine.

Utilizator anonim: poti sa-mi multumesti mie plz?
Utilizator anonim: dc e raspunsul lui mai inteligent?
Alte întrebări interesante