Engleza, întrebare adresată de antonetaelena, 9 ani în urmă

Vreau si eu traducerea
Eusebio was standing in front to a man who was going to market to sell corn leaves. The man was a long way away. The man hight Eusebio's whistle with a whistle. They repeated this exchange several times with different whistles. Finally, the man turned and came to Eusebio's hut. Without saying a word, he showed Eusebio the corn leaves. Eusebio looked at them, went into his hut, returned with some miney and paid the man for the corn leaves. They had not spoken a word.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de seniorita
0
Eusebio a fost în picioare în fața unui om care a fost de gând să comercializeze vinde frunze de porumb . Omul a fost un drum lung departe . Omul Înălțime fluier Eusebio cu un fluier . Au repetat acest schimb de mai multe ori cu diferite fluiere . În cele din urmă , omul se întoarse și a venit la coliba lui Eusebio . Fără să spună un cuvânt, el a arătat Eusebio frunzele de porumb . Eusebio uitat la ei , a intrat în coliba lui , sa întors cu unele miney și a plătit omul de frunze de porumb . Ei nu au vorbit un cuvânt .

Răspuns de DiannaDiiu
1
Eusebio a fost în picioare în fața unui om care a fost de gând să comercializeze frunze de porumb. Omul a fost pe un  drum lung departe. Omul înalt, Eusebio fluier cu fluier .  Ei au repetat acest schimb de mai multe ori cu diferite fluiere. În cele din urmă, omul se întoarse și a ajuns la coliba lui Eusebio. Fără să spună un cuvânt, el i-a arătat lui Eusebio frunzele de porumb. Eusebio se uită la ele, a intrat în coliba lui, sa întors cu câțiva bani  și  a plătit omului frunzele de porumb. Ei nu au scos nici  un cuvânt.
Si la omul înalt , eusebio și fluier cu fluier nu am înțeles ce vrea să spună
EU AM EDITAT CEEA CE SCRIA PE TRANSLATE PENTRU CĂ NU ERA CORECT DIN PUNCT DE VEDERE GRAMATICAL .

antonetaelena: Mersi mult :*
DiannaDiiu: SI acolo cred că vrea să spună Că Omul înalt și Eusebio au fluierat unul și altul . Dar dacă nu e așa îți întrebi profesoara :)
Alte întrebări interesante