Engleza, întrebare adresată de alexia22222, 8 ani în urmă

vreau si eu traducerea la textul de la exercițiu 7 ...dau coroana

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Raspberry1
1
7) "Ida era o fetita care iubea sa citeasca. Dormitorul ei era plin de carti cu cele mai frumoase povesti in ele. Ida iubea sa-si petreaca dupa-amiezele in gradina citindu-le. Cel mai drag vis al sau era ca intr-o zi sa intalneasca personajele din cartile sale, dar stia ca era imposibil.
Intr-o noapte, Ida nu putea dormi. In timp ce statea intinsa in pat, a auzit un zgomot. Si apoi inca unul. Erau soapte si zgomote de pasi in jurul ei. A aprins luminile. Peste tot putea vedea carti deschise si toate personajele si animalele din acele povesti prinsesera viata in dormitorul sau. Era foarte fericita si si-a petrecut toata noaptea vorbind cu ele si ascultandu-le povestile grozave. A adormit de abia dimineata. Cand s-a trezit, toate cartile stateau aranjate in biblioteca. 'A fost un vis ?' se gandea si se intrista.
Dar in urmatoarea noapte, in timp ce toata lumea dormea, Ida a auzit zgomote de pasi din nou si pe cineva soptindu-i numele. Cand a aprins luminile, zanele si printii prinsesera viata din nou."

Sper ca ti-am fost de folos !

alexia22222: Mulțumesc
Raspberry1: Cu placere !
Alte întrebări interesante