Limba română, întrebare adresată de Jxty, 8 ani în urmă

Vreau si eu un basm de 15-20 de randuri facut nu copiat va rog dau coroana.fara titlu pun eu

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AstralMoonlight
5
Prințesa Lunii


Era odată, demult, o împărăției foarte mare și foarte locuită. Oamenii ce trăiau acolo o duceau cât se poate de bine. Aveau cu ce să-și hrănească copiii lor și să-și cumpere haine pentru iarnă.
Acolo, în acea împărăție, trăiau Împăratul Jin și Împărăteasa June. Aceștia trăiau fericiți, ca toți oamenii de-acolo. Aveau tot ce-și putea dorea un împărat și o împărăteasă.
Într-o zi, Jin și June au născut o fetiță pe nume Juliet. Aceasta avea calități potrivite pentru o prințesă. De asemenea, aceasta avea o putere ascunsă...Când Jin și June au descoperit-o, s-au temut foarte tare. Doar cei ,,aleși” aveau acea putere, puterea de a plânge cu lacrimi de cristal...
Nu erau doar de cristal...Acestea apăreau doar când era un plânset pur. De asemenea, acele lacrimi valorau foarte mult, și, dacă cineva ar fi aflat de acestea, ar fi pus imediat mâna pe Juliet.
Din nefericire, într-o zi, în fața împărăției, apăru prințesa. Aceasta avea doar 14 ani. Deodată, se auzi un plânset de la o fetiță de 5 ani ce veni în fața oamenilor:
- C-Cineva mi-a văzut cățelușul? zise în lacrimi ea. Vă rog! Ajutați-mă să-l găsesc!
Prințesei Juliet i se făcu milă de ea. Aceasta s-a apropiat de ea, și începu și ea să plângă. Din păcate, toată lumea aflase...Avea puterea lacrimii de cristal!
Toți oameni s-au repezit la ea. Până și acea fetiță începu să o atace. Părinții lui Juliet se luptau din răsputeri împotriva gărzilor și împărăției lor.
Deodată, June o luă de mână pe fiica ei și o aduse la un lac în formă de cerc. Juliet știa că tatăl ei e pierdut...Așa că, începu să plângă din nou, și, o lacrimă s-a vărsat in lac. Apoi, apăru o pulbere albastră. Pe cer apăru Luna ( cunoscută nouă).
Juliet se transformase în ceva miraculos. Toți oameni au fost șocați.
De aceea, când vedem o lună albastră, acele sunt lacrimile lui Juliet.

AstralMoonlight: 21 de rânduri...Nu-i nimic dacă depășești cu una sau două rânduri!
Jxty: Eu zic fara titlu tu pui titlu
AstralMoonlight: Scuze! Voiam doar să-ți dau un sfat. Poți pune ce titlu vrei!
Alte întrebări interesante