Limba română, întrebare adresată de kaneki3061, 8 ani în urmă

Vreau si eu un text despre hobby-ul meu (desenatul) 120-140 cuvinte.
Dau inima​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ioaanna
6

Desenul

Desenul este un hobby special. Nu toata lumea il poate face, necesita mult talent, îndemânare și multă muncă! Imi place foarte mult sa picteze , este un lucru diferit ,trebuie mult timp.Foi greșite, aruncate , Picturi frumoase , ciorne colorate , pictate..in ore , acasa . Multe concursuri,emoții de nu a greși,de a face perfect . Profesoara de desen ma indragea. Vedea ca muncesc.Cele mai multe note la desen ,cele mai frumoase lucrări, pictate multicolor , alb-negru, tot felul.Desenul Ma definește! Mult timp pierdut, multe foi aruncate pentru hobby-ul meu.Totusi am nevoie de multe instrumente,compas,creioane colorate , multe altele.Decoratii pe la toate paginile de caiet.De multe ori ma inspir zi de zi .. de pe internet.

Iubesc desenul!

Sper ca te am ajutat nu sunt fix 120-140 cuvinte. Mai poti completa!


ioaanna: imi pare tare rau ca nu am putut să scriu 120-140 cuvinte!
kaneki3061: Nu-i nimic
Răspuns de tracheflorinap9v7b9
4

Hobby-ul meu este desenatul, pentru ca aceasta activitate de timp liber imi ofera oportunitatea de a imi insira si desena color sau incolor sentimentele pe care vreau sa le transmit pe foaia de hartie.

Dar ca sa pot sa desenez, imi trebuiesc mai multe materiale: creioane( de obicei le folosesc pe cele de tip HB/n2),creioane colorate(le folosesc pe cele de la Faber Castell) si carioci(pe cele la Bic). Folosesc acest tip de materiale pentru ca in acest fel desenele imi ies mai bine. Nu am un anumit tip de desenat, nu am o anumita tehnica, adica pur si simplu desenez ceea ce imi trece prin minte. As vrea sa imi urmez pasiunea si sa fac niste cursuri. Poate pe viitor imi voi forma o cariera pe acest profil.

Acesta este hobby-ul meu.Desenatul!


kaneki3061: Mersi
Alte întrebări interesante