Limba română, întrebare adresată de danacristina211, 9 ani în urmă

vreau si eu un text despre vara cu expresiile soare arzator lanuri de grau maci rosi apa cristalina camp voios de 10 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Meow26
97
Vara este cel mai vesel anotimp . Este un anotimp care aduce multe zambete pe fetele noastre . Soarele arzator arunca mii de raze pe pamant pentru a incalzi si cea mai mica fiinta care exista . Lanurile de grau stau la soare pentru a se coace si a-si auri spicul . Maci rosi si sangeri ii intalnesti oriunde mergi .Apa cristalina se aude cum suiera din departare . Campul voios ne asteapta pentru a-i descoperi misterele si tainele . Cercul senin iti provoaca o stare de viasare . Copacii ne cheama sa incercam roadele lor . Animalele stau ascunse la umbra . Totul este atat de perfect vara .. As vrea sa fie vara pe tot parcursul anului
Răspuns de alinamaria10931
49
                                             Vara. Anotimpul preferat.
   A sosit vara.Copiii se bucura de vacanta mare.Afara este un soare arzator care bucura sufletele copiilor. Lanuri de grau sunt imbrastiate pe campul asemanat cu parul balai al unei printese. 
       Macii rosii asteapta se fie purtati de copii la ureche.Apa cristalina sclipeste in soare ca un diamant pretios.Campul voios este plin de dansul fermecat al spicelor de grau.
       Vara si-a aratat frumoasa ei podoaba.Privelistile sunt mirifice.Totul in jur este colorat .Mireasma florilor incanta fiecare vietuitoare.Copaciii au inverzit si au dat roade.
      Vara este o adevarata podoaba a naturii!

alinamaria10931: Coronita?
Alte întrebări interesante