Limba română, întrebare adresată de dan1234578, 8 ani în urmă

Vreau și eu urgent o compunere care sa aibă 150 - 200 de cuvinte cu titlul "Hoțul de cuvinte" în care să avem două propoziții simple și două propoziții negative dezvoltate. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dariakissinger1
2

Hotul de cuvinte

Intr-o dimineta eram cu prietenii pe camp si nu jucam jocuri diferite. in sat la noi veni un copil nou. Andy. el nu stia ce e aia scoala fiindca nu s-a dus niciodata acolo . din prima lui zi de clasa intai nu i-a placut scoala deloc asa ca parimtii lui nu l-au mai dat . dintr-o data aparu si el pe camp :

-ce face baietii?

-vrei sa spui "ce fac baietii" spuse Maria colega mea de clasa

-nu conteaza ! zise el amuzat

Incepu cu totii sa se joace. mai spre seara mai ramasem decat :eu,Maria,Mario,Elena si Andy . eram toti la poarta Mariei asa ca ea propuse :

- Ma duc sa aduc cate o foaie si oun pix la fiecare sa ne jucam un joc .toti am acceptat asa ca Maria s-a dus dupa foi si pix:

- tot ce trebuie sa faceti este sa va spun eu un cuvant iar voi sa il scrieti , ca un fel de scoala si eu sunt invatatoarea . Haideti sa incepem, scrieti casa! acum scrieti carte si ultima scrieti scaun !

-Gata sa le corectam zise Elena .

-Bine, dati-mi foile va rog .

- hmmm toti ati facut bine inafara de Andy care a scris decat casa . Ai mancat doua cuvinte . si acum lui Andy i se spune Hoțul De Cuvinte .

Alte întrebări interesante