Engleza, întrebare adresată de denisaifrim, 7 ani în urmă

Vreau traducere la textul asta plzzzz

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de hatam4688
1
Joan Murray iubește aventura și merge adesea cu parașutism. În mod normal, nu are probleme, dar într-o zi a avut loc un dezastru când Joan a sărit din avion.
Ea cădea
spre sol
cu o viteză de aproximativ 200 km pe oră, când parașuta ei principală nu s-a deschis.
În ultimul moment, parașuta ei de urgență s-a deschis la doar 210 de metri de sol. Joan s-a prăbușit pe un câmp din America de Nord și inima i s-a oprit. Din fericire, ea a căzut pe o movilă de furnici de foc. Furnicile i-au urcat hainele și au mușcat-o.
Medicii cred că mușcăturile furnicilor i-au pornit din nou inima. Joan a fost în spital două săptămâni, dar apoi și-a revenit complet. Accidentul nu a oprit-o pe Joan - a început să facă din nou parașutism un an mai târziu.
Răspuns de maddutz
0

Un accident norocos

Lui Joan Murray ii place aventura si face deseori parasutism. In mod normal nu are probleme, dar intr-o zi dezastrul s-a intamplat cand ea a sarit din aeroplan. Cadea spre pamant cu o viteza de aproximativ 200km pe ora cand paaaaaarasuta principala nu s-a deschis. In ultimul moment paaaarasuta de urgenta s-a deschis la doar 210 metri de sol. Joan a aterizat intr un camp in America de Nord si inima i s-a oprit. Norocul ei a fost ca a aterizat pe un musuroi de furnici de foc. Furnicile s-au urcat pe hainele ei si au ciupit-o. Doctorii cred ca ciupiturile furnicilor i au repornit inima. Joan a fost in spital 2 saptamani dar apoi si-a revenit complet. Accidentul nu a oprit-o pe Joan, ea s-a reapucat de parasutism un an mai tarziu.

Alte întrebări interesante