Limba română, întrebare adresată de Spixic, 8 ani în urmă

Vreau un răspuns cât mai repede va rog!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Cookie211
0

Răspuns:

Impreuna suntem mai buni

Multi se intreaba de ce sa lucram impreuna este o bucuriei si este de ajutor.Nu inteleg de ce isi pun asemenea intrebari,dar o sa ii ajut cu un raspuns.

Este adevarat ca munca in echipa nu este cea mai acceptata de multi,dar are multe avantaje.Un exemplu bun ar fi ca am putea cunoaste persoane noi si sa le cunoaștem mai bine in timp ce lucram impreuna si asa ne am marii grupul social.Un alt lucru ,dupa cum spune si proverbul celebru"Unde sunt doi puterea creste!",este ca am muncii cu mai mult spor si asa vom muncii si bine deoarece fiecare ar venii cu o idee si asa am perfectiona creatia.

Pana acum mie aceste motive mi au creat o stare de bucurie ,doar gandul ca pot lucra cu cineva si sa l cunosc si sa fac un lucru bun cu ajutor este un motiv sa fiu vesel,dar multi ar vrea mai multe motive,asa ca o sa continui.Starea de fericire vine si atunci cand esti cu cineva si radeti si va distrati si acest lucru se poate intampla si cand creezi si lucrezi cu cineva.

Un ultim motiv ar fi acela ca oricarei persoane i ar placea sa stea cu cineva...sa lucreze...sa creeze...dar sa fie cu cineva deoarece multi dorim sa nu fim singuri.

Sa lucram si sa creem cu cineva este cel mai frumos lucru si asa vei descoperii multe lucruri,deci cei care v ati pus intrebarea "de ce sa lucram cu cineva?" ,aveti raspunsul si propun sa nu stati pe ganduri si sa va cautati un partener.

Explicație:

Nu este cea mai reusit compunere ,dar am vrut sa iti dau un mic strop de inspirație.Daca ti am fost de ajutor te rog sa te abonezi si mult succes in noul an scolar.Daca ai o întrebare astept un comentariu


Spixic: wow ms
Alte întrebări interesante