Limba română, întrebare adresată de Ben261327, 8 ani în urmă

Vreau un text cu titlul "Craciunel in casa noastra"
(Da, Craciunel nu Craciun)
Va rog ajutati-ma, dau coroana ! Daca nu stiti cine e Craciunel, e un om care da jucarii din lemn blande cum ar fi : veverite,pisici,iepuri si mielusei la copii !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AndreeaSidor12345
3
Intro zi un baietel de 7 ani impreuna cu mama sa se plimbau prin strazile pline de oameni, penteu ca Craciunul era aproape rafturile magazinelor erau pline de jucarii si decoratiuni.
Baiatul de 7 sni,Mihai cum il chema, impreuna cu mama sa au trecut pe langa un magazin cu diferite decoratiunii din lemn, nu neaparat de craciun.Magazinul se numea "casa lui Craciunel". Cum ajunsera in fata vitrinei cu animalite sculptate din lemn, Mihai se imdragostii de o bufnita din lemn maro cu alb cu achii pari si pene lungi.Dar cum mama ei nu avea multi bani nu ia putut-o cumpara.
Timpul a trecut si Mihai inca era cu gandul la acea bufnita draguta din lemn.Zilele au trecut era noapte de 13 Decembrie.Mihai sa culcat linist, sa pus in patul inprovizat din paturi si a adormit
A doua zii de dimineata Mihai sa trezit obosit,isi lua papuceii rupti in picioare si se intrepta spre geam. Acolo vazu acea bufnita din lemn de care se intragostise. A fugit la mama leu si ia pus:
-Mami,mami, Craciunel a fost in casa noasra!
Intradevar a fost un miracol!

AndreeaSidor12345: sper ca am ajutat !
AndreeaSidor12345: stiu ca am cam gresit dar scriu repede!
Alte întrebări interesante