Limba română, întrebare adresată de darius132010, 7 ani în urmă

Vreau un text cu titlul o călătorie prin Europa de minim 10 rânduri (vreau sa sune că eu eram un explorator acum mulți ani și am descoperit locuri noi prin Europa)​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deliamironescu
1
"O călătorie prin Europa: Descoperirea unor locuri uitate"

Ca un explorator înțelept, am părăsit portul meu de plecare într-o călătorie prin Europa, cu inima plină de nerăbdare și curiozitate. Mi-am navigat vasul spre coasta Spaniei, unde am debarcat pentru a explora orașele medievale pline de istorie și cultură. Am descoperit castele impunătoare și străzi înguste, pline de viață și culoare.

Navigând mai departe, am ajuns în frumoasele țări ale Italiei, unde am admirat arta și arhitectura renascentistă, iar apoi am pășit pe străzile pietruite ale Greciei antice, unde am căutat urmele civilizațiilor de odinioară.

Am continuat călătoria spre nord, unde am descoperit peisaje muntoase uimitoare în Alpii Elvețieni și Austria, și am fost uimit de frumusețea și diversitatea faună și floră.

Nu am putut să nu vizitez și Anglia, unde am descoperit castele și palate regale impresionante și am descoperit vechile orașe medievale , cu străzile înguste și case vechi.

În cele din urmă, am încheiat călătoria mea prin Europa, cu un suflet plin de amintiri și povești de spus, mândru de toate locurile minunate pe care le-am descoperit și de culturile diferite pe care le-am întâlnit.

darius132010: mulțumesc
Alte întrebări interesante