Limba română, întrebare adresată de floryanfloryne, 9 ani în urmă

Vreau un text folosind urmatoarele cuvinte:brad, cetina, smarald, padure, iepuras,troiene si tinut indepartat... Va rog frumos.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Intr`un tinut indepartat unde brazii din padure  erau impodobiti cu groase haine de smarald , un iepuras topaia printre troiene in cautarea hranei . Frigul era de nedescris iar vantul legana crengile brazilor facandu`i sa-si mai piarda din cand in cand cate o cetina . Peisajul era sinistru iar frigul il facu pe iepuras sa se ascunda intr`un loc calduros .

floryanfloryne: Iti multumesc foarte mult...
Răspuns de IrinaMyhaela
1
A fost odata intr-un tinut indepartat, o craiasa! Ea era numita Craiasa Zapezii!Multi dintre cei care locuiau in acel tinut se temeau de puterile ei!Castelul Craiesei era din gheata si smarald!
Intr-o zi , ea a iesit la o mica plimbare,Si cum se plimba ea prin padure, a vazut sub o cetina de brad un iepuras mic si zgribulit.S-a apropiat de el incet, si l-a luat in brate!L-a dus la castel, unde, pe timp de iarna a avut grija ca nimic sa nu-i lipseasca!
Dupa ce a trecut iarna, si turturii s-au topit, iepurasul a plecat din nou in padure, iar Craiasa a pornit spre Polul Nord, pentru ca la iarna care vine sa se intoarca!
Sper ca o sa-ti placa! :)
Alte întrebări interesante