Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Vreau va rog ca mai repede o compunere despre o pisica jucausa!!! Cat mai repede posibil va rog mult dau 20 puncte si coroana!!!


paulamaria89: Sper ca te-am ajutat!!!
Utilizator anonim: sa sti ca da
Utilizator anonim: Astept si raspunsul de la Rodicajurescu
lecturatul112: sper ca te-am ajutat
Utilizator anonim: Lecturatul este cam mica dar mersi!!!
lecturatul112: cu placere

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de paulamaria89
2
            A fost o data o pisica pe nume Kity .
      Ei ii placea foarte mult sa se joace cu stapanul ei. Pe stapanul ei il chema Marius. In aceea zi era ziua lui Kity. Marius a mers in oras sa ii cumpere ceva. El a vazut un soricel de plus dragut si cu un clopotel i el. Baiatul l-a cumparat. Cand a ajuns acasa i-a dat cadoul pisicii. Pisica era foarte fericita. Cei doi au iesit in curte sa se joace cu soricelul de plus. S-au distrat foarte tare.
             De atunci cei doi s-au jucat in fiecare zi cu acel soricel dragalas.


lecturatul112: Era odata o pisi ca foarte jucausa pe nume Tomita .Ea avea un stapan foarte grijuliu si se ducea afara cu ea de fiecare data pt cad ii era frica sa nu i se intample ceva .Dar intr-o zi pisica a plecat fara sa stie stapanul si s-a pierdut prin fata blocului si peset cateva minute stapanul grijuliu si speriat a gasit-o in fata blocului si a adus-o in casa .A certat-o umpic si pisica nu a mai facut asa ceva niciodata .
Răspuns de rodicajurescu
4
          Fifi

   Fifi e pisica noastra.
   Fifi e cea mai dulce si cea mai jucausa pisica. Ea s-a nascut intr-o zi de iarna tare geroasa. Mama ei a murit iar eu si sora mea am crescut-o hranind-o cu un biberon foarte mic.
   Noi o iubim foarte mult pe Fifi.
   In fiecare zi, cand ma intorc de la scoala, ea ma asteapta in prag. Face un salt poznas si voios spre mine. O iau in brate si o ciufulesc. Fifi se bucura si toarce. Apoi ne jucam impreuna. Cel mai indragit joc e cel cu nasturelul roz legat cu sfoara albastra. Eu tin de sfoara si agit nasturelul. Fifi sare imediat la nasturel. Il prinde, il lasa, iar il prinde, iar il lasa. Si asa ne prinde bunica si ne cearta ca iar am rasturnat vaza cu trandafiri de pe pervaz. Noroc ca vaza e din tabla.
   Din coltul ei, Fifi priveste cu atentie spre usa. E vremea sa se intoarca sora mea de la gradinita. Atunci incepe alta joaca. Nasturelul roz zboara iar zglobiu prin aer si Fifi sare cat o tin puterile. Si din nou cade vaza de pe pervaz. Bunica vrea sa o alunge pe Fifi. Dar Fifi ii sare in brate.Bunica o mangaie si Fifi toarce.
Asa e Fifi, pisica noastra draga. 

Utilizator anonim: Mersi mult
rodicajurescu: Cu drag
Alte întrebări interesante