Limba română, întrebare adresată de annrose, 9 ani în urmă

Vreau vaa roooog o compunere de iarna sa nu fie foarte foarte lunga dar sa fie buna dau multe puncte!!!!!


Daria150: Trebuie sa folosesti anumite cuvinte specifice?
annrose: Nu

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CarMina03
3
Iarna
de ieri ainceput sa pice din cer fulgi d enea.Intai cate unul,apoi s-au inmultit pana au creat o patura frumoasa  peste sat.Acum totul este acoperit cu o mantie alba.Pesemne ca zana iarna are planuri marete cu noi.De cu zori se vedeau casele albe si din cosul caselor iesea un fum de parca erau balauri in zcea zona.Apoi s-a auzit o larma mare de tot.erau copiii ce iesise la derdelus.Toata ziua s-a simtit un miros placut de ger si prospetime.Pe seara amurgul a adus copiii pe la casele lor si totul s-a asternut intr-o liniste deplina.asa a trecut o zi de iarna placuta.

annrose: Multumesc mult de tot. Vvreau sa vad ce raspunde si 0000 si trebuie sa vad pe care folosesc.
CarMina03: nu e problema,din doua poti creea si tu una
Răspuns de 0000000
2
         Mai e putin pana la iarna. Mai e putin pana la zilele friguroase in care ninge neincetat si noi, copiii, stam in casa asteptand fulgii sa-si termine dansul ca apoi sa iesim la joaca. Va fi distractiv, ca in fiecare an: ne vom bate cu bulgari, vom construi oameni de zapada si apoi le vom povesti celorlalti prieteni nebuniile facute.
         Sa nu uitam de Craciun, sarbatoarea cea mai importanta din iarna. Va fi perioada in care toti vom fi pe la magazine cumparandu-le cadouri minunate celor dragi. In seara de Craciun o sa stam toti langa brad, la caldura, punandu-ne dorinte si sperand sa se implineasca. Atunci va fi vacanta si ne vom putea bucura cat mai mult de frumusetile iernii cu amicii.
         Ca orice vis frumos, se termina. Apoi vin celelalte anotimpuri si de abia dupa multe, multe luni ne viziteaza si ne uimeste cu alte minuni ale sale.

Sper ca e buna... le-am spus multora: nu am inspiratie azi. Daca nu iti place, spune-mi si editez. Macar daca ti-am dat niste idei e bine.

annrose: Multumesc mult de tot e foarte bun brainy m-ati ajutat mult , o sa ma folosesc de ambele raspunsuri ca sunt amandoua bune !!!!
annrose: O sa. Ai intru daca am nevoiee
Alte întrebări interesante