Limba română, întrebare adresată de valentincalarasu, 8 ani în urmă

Vreun rezumatul cărții Chalie și fabrica de ciocolată.

Vă rog!

Dau coroană!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de IAMMG07
2

Răspuns:

                      Charlie si fabrica de ciocolata ┍Rezumat┙

➣   Baietelul Chalie Bucket isi duce traiul intr-o familie foarte saraca care nu isi permite multe lucruri. Fiind o familie numeroase de sapte membri ( Charlie, parintii lui, doi bunici si doua bunici ) , stau intr-o casa micita la marginea orasului. Singurul care avea o slujba din toata familie era tatal sau el, rasucea dopurile in tuburil de pasta de dinti. Charli iubeste nespus de mult ciocolata dar ei are parte de una doar de ziua lui drept cadou.

➣   Intr-o zi domnul Willy Wonka ( cel mai renumit inventator de ciocolata din lume ) a organizat o tombola care sa permita la 5 copii sa viziteze faimoasa lui fabrica. In ciocolata lui Willy Wonka erau cinci bilete aurii separate, iar castigatorii erau din toata lumea, caci ei au nimerit biletele auri, printre care era cu siguranta si Charlie. 2 au fost eliminati pe rand din tombola si a ramas doar Charli cu doua fete. A fost o aventura pe cinste.

Charli primeste premuil cel mare si devine sistent si mostenitor al fabricii domnului Wonka, iar restul copiilor primesc aprovizionare cu ciocolata pentru tot restul vietii !

Anexe:
Alte întrebări interesante