Engleza, întrebare adresată de Stef011, 9 ani în urmă

What are the important sports events in Romania? When do they take place in the year?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sil3ntninja2
1

„SPORT IN ROMANIA – The link between brands, companies and sports”, raport de cercetare realizat de Quantix Marketing Consulting, analizeaza perceptiile si comportamentele românilor legate de sport, precum şi perceptiile românilor despre companiile care se asociaza cu sportul si face parte din seria SMARK Research.

„SPORT IN ROMANIA – The link between brands, companies and sports” este un instrument dedicat organizatiilor si brandurilor care sunt interesate de asocierea cu sportul. Legatura intre branduri si sporturi este una fireasca si des intalnita, atat pe plan mondial cat si in Romania. Cercetarea de fata vine cu date actuale despre gradul in care sunt practicate sporturile in Romania, despre perceptii si comportamente ale romanilor. Raportul ofera o diagnoza a sportului de masa si de performanta, extrem de utila decidentilor de marketing si business in general.

Acesta cercetarea este o initiativa de pionierat pe piata romaneasca si contine o radiografie a  fenomenului sportiv in Romania, la nivel de performanta si de masa.

Alte întrebări interesante