Engleza, întrebare adresată de biancainimioarp3sab6, 8 ani în urmă

While in london you found a book about Romania written by an English traveller at the end of the 1930's. Read and following description of Bucharest and translate it into Romanian with the help of the dictionary.
Va rog frumos sa ma ajutati❤​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlinPintilie
13

Răspuns:

Primele impresii despre București provin de la spațiul larg pe care îl acoperă. Asta este din cauză că sunt multe case care stau în grădinile lor separate. Datorită acestui fapt, Calea Victoriei, strada principală a capitalei,  este la fel de lungă ca Strada Oxford și Strada Regent puse la un loc. Atunci, București, este un oraș care este întins. La fel sunt și orele petrecute de locuitori; doar tu nu te-ai gândi, dar pentru ei trec foarte repede. Este o întrebare de temperament, și climat. Vara este la fel de cald ca și în India. Nicio afacere/activitate nu poate fi făcută între miezul zilei și 5 după-amiază. Drept este faptul că la acea oră, sau mai târziu, magazinele se deschid pentru după amiază și nu se închid până la 9 sau 10 seara. Îți iei masa, prin urmare, la 10 sau 11, și nimeni nu o să se gândească să se culce până la 3 sau 4 dimineața. Asta explică din nou numărul mare de restaurante și cafenele și, în urma sa, o corelație pentru muzica populară care este incomparabilă și îți bântuie mințile. Toamna, care este cel mai frumos sezon din toate celelalte, este urmată de o iarnă cu multă zăpadă și sănii.

Am fost avertizat de multe persoane, când vizitez România, să văd țara prima dată și în final capitala.

București, în conformitate cu această opinie, nu a fost ceva mai mult decât o copie mai proastă a Parisului. De fapt, în București, nu este nimic legat cu Parisul, înafară de câteva magazine inevitabile de îmbrăcăminte. Personalitatea Bucureștiului constă în personalitatea lui ci nu în monumentele sale.


biancainimioarp3sab6: multumesc
Alte întrebări interesante