Engleza, întrebare adresată de gorgenyiandrea4, 8 ani în urmă

Who was Saint Nicholas ?​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de elenakristinuta
0

Santa is a mythological character who gives gifts to all children on Christmas night (December 24 to 25).

Although the myth may vary from area to area, especially depending on the weather during the Christmas period (which starts from a frozen winter in the northern hemisphere and reaches a hot summer in the southern hemisphere), generally Santa is imagined as being dressed in a red suit, having a long, white beard and living in a northern country (most commonly in Finland or Canada).

The spirits help him prepare the gifts in Santa's workshop. He splits the gifts with the help of a flying reindeer sled (or on a surfboard in Australia).

Moș Crăciun este un personaj mitologic care împarte cadouri tuturor copiilor în noaptea de Crăciun (de 24 spre 25 decembrie).

Chiar dacă mitul poate varia de la zonă la zonă, în special în funcție de clima în perioada Crăciunului (care pleacă de la o iarnă înghețată în emisfera nordică și ajunge la o vară călduroasă în emisfera sudică), în general Moș Crăciun este imaginat ca fiind îmbrăcat într-un costum roșu, având o barbă lungă și albă și locuind într-o țară nordică (mai frecvent în Finlanda sau în Canada).

Spiridușii îl ajută la pregătirea cadourilor în atelierul Moșului. El împarte cadourile cu ajutorul unei sănii zburătoare, ce este trasă de reni (sau pe o planșă de surf în Australia).

Alte întrebări interesante