x+1/2 - x-2/3=3 ajutor!
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
In primul rand aducem la acelasi numitor, prima fractie o inmultim cu3 si a doua cu2 si va da 3x+3-2x+4/2=3. Ca sa scapam de numitor inmultim cu 2 si va da 3x+3-2x+4=6, x+7=6, x=6-7=-1
Sebastian772001:
3 inmultesc cu 2 si scap de numitor?
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Franceza,
10 ani în urmă
Engleza,
10 ani în urmă