X=[(2 la puterea3)totul la a 3:4la puterea 6-3·(2 la puterea3 +3-3 la puterea 2)]·(2 la puterea2)totul3
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
x=[(2³)³:4⁶-3·(2³ +3-3²)]·(2²)³=
=[(2⁹:2¹²-3·(8 +3-9)]·2⁶=
=(2⁻³-3·2)·2⁶=
=(1/2³-6)·2⁶=
=(1-48)/2³·2⁶=
=-47·2³=
=-47·8=-376
=[(2⁹:2¹²-3·(8 +3-9)]·2⁶=
=(2⁻³-3·2)·2⁶=
=(1/2³-6)·2⁶=
=(1-48)/2³·2⁶=
=-47·2³=
=-47·8=-376
Alte întrebări interesante
Chimie,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă