(x+2).(x-2)-2.(x+1) la a doua + 3.(x-3) la a doua = ? ,Ma puteti ajuta ?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
(x+2)(x-2)-2(x+1)^2+3(x-3)^2=
x^2-4−2x^2−4x−2+3x^2−18x+27=
2x^2−22x+21
x^2-4−2x^2−4x−2+3x^2−18x+27=
2x^2−22x+21
mariukkamary:
Multumesc frumos , dar ce inseamna ,,>'' ?
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă