X^2 + x^3 +1 =
x^2 + x + 2 =
x^2 - 4x + 6 =
x^2 - 4x + 5 =
x^2 - 6x - 9 =
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
x^2+x^3+1= se da factor comun pe x
x^2(x+1)+1=0 am egalat x-ul liber si paranteza cu rezultatul de dupa egal
x^2(x+1)=-1 ca sa aflam x-ul
x^2=+-2
x+1=-1
x=-2
x^2+x+2=0
x(x+1)+2=0
x(x+1)=2
x=2
x+1=2
x=1
x^2-4x+6=0
x(x-4)+6=0
x(x-4)=-6
x=-6
x-4=-6
x=-2
x^2-4x+5=0
x(x-4)+5=0
x(x-4)=-5
x=-5
x-4=-5
x=-1
x^2-6x-9=0
x(x-6)-9=0
x(x-6)=9
x=9
x-6=9
x=15
x^2(x+1)+1=0 am egalat x-ul liber si paranteza cu rezultatul de dupa egal
x^2(x+1)=-1 ca sa aflam x-ul
x^2=+-2
x+1=-1
x=-2
x^2+x+2=0
x(x+1)+2=0
x(x+1)=2
x=2
x+1=2
x=1
x^2-4x+6=0
x(x-4)+6=0
x(x-4)=-6
x=-6
x-4=-6
x=-2
x^2-4x+5=0
x(x-4)+5=0
x(x-4)=-5
x=-5
x-4=-5
x=-1
x^2-6x-9=0
x(x-6)-9=0
x(x-6)=9
x=9
x-6=9
x=15
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Biologie,
8 ani în urmă
Fizică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă