(x+3)^2= ;(x-2)^2= ;(x+1)(x-1)= ;( rad3+rad 2)^2=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Anexe:
Răspuns de
1
a) (x+3)² = x²+6x+9
b) (x-2)² = x²-4x+4
c) (x-1)(x+1) = x²-1
d) (√3+√2)² = √3²+2*√3*√2+√2² = 3+2√6+2 = 5+2√6
Pt. a), b) si d) am aplicat formula (a+b)² = a²+2ab+b².
Pt. c) am aplicat formula (a-b)(a+b) = a²-b².
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă