(x-3)(2-x)-(x-5)(5+x)=-2(x-6)-5(x-1)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
(X-3)(2-x)-(x-5)(5+x)=-2(x-6)-5(x-1)
2x-x²-6+3x-(5x+x²-25-5x)=-2x+12-5x+5
5x-x²-6-x²+25=-7x+17
-2x²+5x+7x=17-19
-2x²+12x+2=0
2x-x²-6+3x-(5x+x²-25-5x)=-2x+12-5x+5
5x-x²-6-x²+25=-7x+17
-2x²+5x+7x=17-19
-2x²+12x+2=0
Creieroasa1:
Va multumesc amandurora, i-am dat coronita pt ca ea a terminat exercitiul. :-)
Alte întrebări interesante
Informatică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă