X-3 supra 3 = 5-x supra 2
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
X-3 supra 3 = 5-x supra 2
x-1=5-x/2
aducem totul la acelasi numitor si il eliminam
2x-2=10-x
3x=12
x=12:3
x=4
x-1=5-x/2
aducem totul la acelasi numitor si il eliminam
2x-2=10-x
3x=12
x=12:3
x=4
Răspuns de
2
(x-3)/3=(5-x)/2
2x-6=15-3x
5x=21
x=21/5
varianta fara paranteze
x-3/3 = 5-x/2
x-1=5-x/2
2x-2=10-x
3x=12
x=12/3
x=4
2x-6=15-3x
5x=21
x=21/5
varianta fara paranteze
x-3/3 = 5-x/2
x-1=5-x/2
2x-2=10-x
3x=12
x=12/3
x=4
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Studii sociale,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă